12.8.07

Tyden v horach

Tak po tydnu jsme slezli do civilizace. Pravda, podle planu jsme tam meli byt 4 dny, ale to jsem nevedel, co nas ceka.
Na mape je vsechno krasne blizko sebe. Po blizsim zkoumani ale zjitime, ze se jde pres udoli 1000m nahoru a pak zase 1000m dolu a tak porad dokola :)
Kazdopadne Kackar (Zirve) padl. Nejvyssi vrchol se nam ukazal v cele sve krase. Nad Cernym morem bylo more mraku, kam jen oko dohledlo. Nad nama azuro, az jsem z toho dostal uzeh a Janca si odnesla spaleny krk.
Ferda (Ferrino) byl taky odpanen. A to asi dvacetiminutovou bouri plnou krup.
A to je tak asi vse. Po vcerejsim pochodu okolo 30km nas boli nohy az skoda mluvit a po dnesnich 25km na korbe nakladniho auta jsme zapraseni a vytrepani....ale neuslapani.

Co dodat. Je tu plno Izraelcu, more çaje a hodnych lidi. Teda az na toho dedulu, co nas dnes vyhazoval ze sve zahradky, kde jsme mu postavili stan :)

Tak zatim. Güle güle.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Diky za zpravicky (vsech kanalu). Gratuluji ke zdolani vertikalnich cilu a k naplnovani tech vnitrnich. Vendiku, pripisni tam nakonec kam mate zrovna namireno, ja si to z te prednasky pred odjezdem poradne nepamatuju :) ... at vas muzu sledovat na gEarth.

Mejte se stale krasne a uzivejte.

P.S.: u placeni koleje jsem se reese zeptal, kdo plati lednicku a to byla chyba. Dluzime mu 300,- ;) Tak aspon $15 dovez zpatky. Pas a pucu

Anonymní řekl(a)...

Ted jsem si jeste jednou precetl sms a zjistil, ze jsi mi o planech na dalsi cestu neco prozradil. Tak to sem pripisuj pro ostatni :)

m.

Anonymní řekl(a)...

a az budes mit delsi chvilku na netu, posilam dve videjka (cliff a free diving) ...

http://aktualne.centrum.cz/video/?id=101327

http://aktualne.centrum.cz/video/?id=101300

... pravda, nadrz ve studiu je nuda, ale jako info dobre ...