9.1.06

Nový prostor

Po méně než dvou hodinách spánku běžím na Karlák. Semestrálky a prezentace na flešce. Je zima jak sviňa a tma jak v pytli. Ať už jsem v metru.
Na Karláku vybíhám jezdící schody. "Chcete změnit pohled ? Kupte si Nový prostor! Nový prostor !" Svítá a je nádherně.
Zjišťuji, že bufet ve škole je zavřený. Už začínám mít hlad.
Prezentace dopadla velmi dobře. Po kontrole semestrálky mi to dělá 20 bodů z 22. To je moc pěkné. Naštěstí semestrálku Fuka nekontroloval nejpřesněji a model po mě nechtěl spustit...štěstí.
Před Unixy si jdu koupit pečivo. Mlsný labrador sedí před masnou a gryndy mu tečou po puse. Škoda, že nemám foťák a nekonečný černobílý film variabilní citlivosti a objektiv toho ohniska, co zrovna potřebuji.
Mlsný Venda se dívá na meče z pána Prstenů a gryndy mu tečou po puse...a pak gameboy...a pak konečně pekárna.
9:10 první kobliha. Tím zvyšuji skóre za posledních 24 hodin na 1 bagetu,1 pletynku a již zmíněnou koblihu.
Na unixech zjišťuji, že semestrálka se nebude odevzdávat dnes...a zjišťuji, že to, co mi doma jelo, tady nejede...takže opravuji.
9:35 druhá kobliha
Pak jdu do práce. Sluníčko svítí a vypadá to, že dnes bude konečně krásný slunečný den. Na přechodě křižuji cestu dívce s nádhernýma zelenýma očima. Škoda, že nemám foťák a nekonečný barevný film variabilní citlivosti a objektiv toho ohniska, co zrovna potřebuji.
V práci si dám kafe, nasnídám se (zbylé dvě koblihy) a rychle pryč se alespoň na chvíli podívat na španělštinu (to málo z páté hodiny ranní si nepamatuji).
Písemka dopadne snad v pohodě....

Odpoledne dělám protokoly....

uff

mohl bych se konečně najíst...přeci jen za chvíli bude pulnoc a poslední kobliha už ve mě určitě není..

Žádné komentáře: