22.1.06

Punk is not dead

Oslava bratrových narozenin dopadla v naprosté slušnosti. Poobědvali jsme, Tom rozbalil dárky, jedli se zákusky a pak se šlo na kulturní, teda spíš tělovýchovné vyžití.

Hráli jsme kuželky, ve stolním fotbálku jsem předvedl, jak moc se na koleji učím na zkoušky a vůbec nechodím hrát do klubovny a v kulečníku jsem dvakrát nádherně zavěsil černou kouli...do špatné díry :)
Večer se šlo k babičce a od babičky domů.













Jenže.
Bratrovi zazvonil telefon a že prý má jít hrát do jedné hospody. Tož proč ně.

U Stloukalů ten den hráli Močopudi (bratrova kapela byla meziskokan), totální punk v celé své kráse. Nechybělo málo a má slova se vyplnila. Jeden boreček se už před pódiem vyslékal a já měl strach, že pomočí zpěváka bráchové skupiny.

No future ! No future !

Atmosféra byla tak hustá, že se dala krájet. Bál jsem se fotit. Totálně sjetí pankáči, kouř, přes který neproniknul blesk, zpěvák Močopudu prskající pivo do davu.

No future ! No future for you !


Ožralé holky ukazující břicha, válející se pár po zemi, který do soulože nemá daleko. Divoké tančící holky, totálně ožralí borci.

God save the Queen !

Bráchova kapela dohrála a nastoupili znovu močopudi. A začalo to nanovo.......


Pak to zabalili a jelo se z jukeboxu, střízlivější holky v čele s barmankou vlezli na stoly a žačala šílená párty. Nějaký ožrala někde ukradl vysoké štafle až po strop, vylezl na ně a začal tancovat s pivem v ruce..tak jak to umí jen mistři natěrači. Nějaký tlustý výpitek doběhnul k žebříku a vší silou do něj kopnul....ten navrchu pivo nevylil, napil se a pokračoval dál....

No future ! No future !

Po půlnoci bratr poprvé legálně vypil pivo a Jelcina, já byl překvapený, že rum nalívají rovnou do půldecáku...

God save us !

Každá párty má skončit v tom nejlepším....tak jsme před druhou hodinou vypadli a doklouzali se a domů...musel na nás být pohled jako na ožraly ožralý....ale to my nebyli....my byli jen kulturně vyžití.

Ráno mě mamka vzbudila, ať s ní jdu na běžky....

:)

Žádné komentáře: